Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 05 Haziran 2018 - 18:45 Yorum: 0

"Cumhur İttifakı'nın teminatı olacağız"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Adayı Dr. Burhan Coşkun, Milliyetçi Hareket Partisi'nin Cumhur İttifakı'nın teminatı olacaklarını ifade etti.

'Cumhur İttifakı'nın teminatı olacağız'

24 Haziran'da gerçekleştirilecek olan seçimler kapsamında çalışmalarını sürdüren Coşkun, Pazar esnafını ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

 24 Haziran'da gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde destek isteyen Coşkun, milletin MHP'ye büyük bir teveccühünün olduğunu ifade etti.

 Coşkun, milletin birlik, beraberlik ve huzur için Cumhur İttifakı'na destek olacaklarını ifade ettiklerini kaydederek, "Cumhurbaşkanı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'a, milletvekilliği seçiminde ise Milliyetçi Hareket Partisi'ne destek olacaklarını beyan ettiler. Biz, AK Parti'yle birlikte kurmuş olduğumuz Cumhur İttifakı'nı bir seçim ittifakı olarak görmüyoruz. 24 Haziran'da bu kanun bitecek diye bir şey yok. Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli, 2023'e kadar bu birlikteliğe imza attı. MHP'den seçilen vekillerde Cumhur İttifakı'nın bir parçasıdır" diye konuştu.

 24 Haziran'da Malatyalıların güçlü desteğiyle mecliste yer alacaklarını ifade eden Coşkun, "AK Partili vatandaşlarımızın da içi rahat olsun. Bizler Cumhur İttifakı'nın ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin teminatı, savunucusu olacağız. Bu birlikteliği milletimiz istedi. Milletimiz, 7 Ağustos ruhuyla, büyük mitingle birliktelik yapmamızı istedi. 16 Nisan'da yapılan halk oylamasıyla da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçtik. İlk seçimi 24 Haziran'da yaşayacağız. İlk sistemin ilk cumhurbaşkanı da Allah nasip ederse Recep Tayyip Erdoğan olacak. Milliyetçi Hareket Partisi'ne de en yüksek oyu vererek, mecliste güçlü bir şekilde Malatya'mızı temsil edeceğiz" dedi.

 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber