Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Mart 2015 - 16:48 Yorum: 0

Cumhurbaşkan Erdoğan, Karabük'e gelecek

KARABÜK (AA) - AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cuma günü Karabük'e geleceğini bildirdi. Saylar, düzenlediği basın toplantısında,...

Cumhurbaşkan Erdoğan, Karabük'e gelecek

KARABÜK (AA) - AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cuma günü Karabük'e geleceğini bildirdi. 

Saylar, düzenlediği basın toplantısında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ekonomik İşbirliği Teşkilatı İklim Değişikliği Konferansı'na katılmak üzere kente geleceğini kaydederek, Erdoğan'ın Belediye ve Valilik ziyaretinin ardından cuma namazını kılacağını söyledi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kent Meydan'ında vatandaşlara hitap edeceğini belirten Saylar, şöyle konuştu:

 "Sayın Cumhurbaşkanımız burada toplu açılış yapacak. Kendileri burada halka seslenecek. Mitingin ardından Ekonomik İşbirliği Teşkilatı İklim Değişikliği Konferansı'na katılacaklar. Daha sonra sivil toplum örgütlerinin ve iş adamları ile yemekte bir araya gelecek. Cumhurbaşkanımız, Cumhurbaşkanı olduktan sonra Karabük'e ilk ziyareti. Karabük halkının kendisini en güzel bir şekilde karşılayacağına inancımız tamdır."

Dün yaptıkları temayüle yönelik gelen eleştirilerin sorulması üzerine Saylar, temayüldeki amaçlarının katılımcı bir demokrasi anlayışını Karabük’te herkese yayabilmek olduğunu belirterek, herkesin böyle bir uygulama yapabileceğini sözlerine ekledi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber