Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 28 Temmuz 2014 - 21:58 Yorum: 0

Cumhurbaşkanı adayı Demirtaş, Şırnak'ta

Selahattin Demirtaş, Uludere olayının yaşandığı Gülyazı köyünü ziyaret etti

Cumhurbaşkanı adayı Demirtaş, Şırnak'ta

ŞIRNAK (AA) - Cumhurbaşkanı adayı ve HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Uludere olayının yaşandığı Gülyazı köyünü ziyaret etti.

Demirtaş, beraberinde HDP Şırnak Milletvekilleri Selma Irmak, Hasip Kaplan, Faysal Sarıyıldız, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı ve bir grup partiliyle, Gülyazı köyüne geldi. Köy girişinde vatandaşlar tarafından karşılanan Demirtaş, beraberindekilerle köy mezarlığına geçerek, Uludere olayında hayatını kaybedenler için dua etti.

Demirtaş, burada yaptığı konuşmada, dün Manisa'nın Soma ilçesini ziyaret ettiğini belirterek,  oradaki annelerin ve ailelerin bayram selamlarını getirdiğini söyledi.

"Artık halklar, barış, adalet ve kardeşlik içerisinde yaşamak istiyor" diyen Demirtaş, "Halkımız bunu cumhurbaşkanlık seçimi ile gerçekleştirecektir. Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanırsak Roboski ve Soma katliamı olmak üzere bütün katliamların hesabını soracağız. Daha güzel bayramlar için el ele vererek birlik ve beraberlik içinde çalışıp zaferi kazanmak istiyoruz" ifadesini kullandı. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber