Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Temmuz 2014 - 15:18 Yorum: 0

- Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan'ın kampanyasına bağış

AK Parti Kayseri il ve ilçe kadın kolları başkanlıkları, kampanya için açılan hesap numarasına bağışta bulundu

- Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan'ın kampanyasına bağış

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri İl ve ilçe kadın kolları başkanlıkları, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyası için açılan hesap numarasına bağışta bulundu.

Ziraat Bankası Kocasinan Şubesi önünde gazetecilere açıklamada bulunan İl Kadın Kolları Başkanı Gülcan Cengiz, Kocasinan ve Melikgazi ilçe kadın kolları başkan ve üyeleri ile böyle bir kampanya yapmaya karar verdiklerini belirterek, şöyle devam etti:

"12 yıl öncesine göre daha iyi bir Türkiye'de yaşıyoruz. Bugün bizim düğünümüz. Türk örfünde, adetinde düğünde takı takılır. Ailenin düğüne yaptığı masraflar için katkı konur. Biz bugünü böyle görüyoruz. Gönülden yapılan her destek bizim için takıdır. İnşallah 10 Ağustos'ta davul zurnayla bu düğünümüzü kutlayacağız."

Onlarca partili kadın banka hesabına bağışta bulundu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber