Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 31 Temmuz 2014 - 16:33 Yorum: 0

Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Erdoğan'ın Kampanyasına Bağış

AK Parti 22.dönem Mardin Milletvekili Nihat Eri, Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, AK Parti İlçe Başkanı Bekir Melih Güneştan, Kadın Kolu Başkanı Neşen Ergen ve partililer, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyası i

Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Erdoğan'ın Kampanyasına Bağış

MARDİN (AA) - AK Parti 22.dönem Mardin Milletvekili Nihat Eri, Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, AK Parti İlçe Başkanı Bekir Melih Güneştan, Kadın Kolu Başkanı Neşen Ergen ve partililer, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyası için açılan hesap numarasına bağışta bulundu.

Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, bir gazetecinin kampanyaya ne kadar bağış yapılacağı sorusuna, ‘bağışların miktarından çok, bağış yapılıp yapılmamasının önemli’ olduğunu ifade etti.

Nasıroğlu şunları kaydetti

“Midyatlı hemşehrimizle Sayın Başbakanımıza destek olmak amaçlı Ziraat Bankası Midyat Şubesi'nde Recep Tayyip Erdoğan adına açılmış hesaba para yatıracağız. Paranın ne kadar olduğu, kaç lira olduğu çok önemli değil. Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli seçimine tanıklık ediliyor. Önemli olan insanların gönül bağı ile bir birlerine bağlanması ve kenetlenmesidir. Ekonomik yönden fedakarlık yapan insan, aynı zamanda gönülden de fedakarlık yapan insandır. Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanması için elimizden geldiği gayreti göstereceğiz."

Bağış sembolü ise 6 yaşındaki Azara Çiçek oldu. Çiçek, 2 bin 23 Liralık bağışta bulunarak, Erdoğan’ı çok sevdiğini ve bugün Mardin'de yapacağı mitinge katılarak, başbakanı yakından görmek istediğini söyledi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber