Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 20 Temmuz 2017 - 14:58 Yorum: 0

Cumhurbaşkanı aşkı pankart astırdı, polis alarma geçti

Antalya'da bir vatandaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşebilmek için kentin işlek caddelerinden 3'üne dev pankart astı.

Cumhurbaşkanı aşkı pankart astırdı, polis alarma geçti

Antalya'da bir vatandaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşebilmek için kentin işlek caddelerinden 3'üne dev pankart astı. Pankartlar polisi alarma geçirdi.

Kepez ilçesinin Yıldırım Beyazid Caddesi, Fabrikalar Mahallesi Gazi Bulvarı ve Altınova Bulvarı üzerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafı ve ay yıldızlı Türkiye haritasının yer aldığı, "Dünya lideri Sayın Cumhurbaşkanım seni çok seviyorum, yüz yüze görüşmek istiyorum. Görüşmeyi engelleyenleri Allah'a şikayet ederim" yazılı dev pankartları gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Vinç yardımıyla sabah saatlerinde aydınlatma direkleri ve yön tabelasına asılan pankartlar polisi alarma geçirdi. Polis pankart üzerindeki yazıları fotoğraflayarak çevrede inceleme yaptı. Meraklı vatandaşlar da cep telefonu kamerası ile pankartı fotoğraflayarak, olup biteni anlamaya çalıştı. Kısa süre astığı pankartların yanına gelen Mustafa Taş, ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü. Pankartlar ise polisler tarafından kaldırıldı. Polis, yön tabelasına asılan pankartı almak için direğe tırmandı ve tabelanın orta bölümüne yürüdü. Tehlikeye ve akan trafiğe aldırmayan polis, çözdüğü pankartı yere bıraktı. Yerde pankartı katlayan polis daha sonra olay yerinden ayrıldı.

Açıklamalarda bunan evli ve iki çocuk babası Mustafa Taş, 15 yıl önce güneşin Türkiye'ye yeniden doğduğunu belirterek, "Cumhurbaşkanımıza ulaşmak için mektup yazdım, mail attım, miting alanında ulaşmaya çalıştım yine cevap gelmedi. 8 yıllık girişimime rağmen bir sonuç alamayınca buraya pankart astım" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber