Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 25 Haziran 2018 - 09:58 Yorum: 0

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu: "Siyasi istikrarımızın devamı ile Türkiye kazanırken, Türkiye’yi tercih edenler de kazanacaktır"

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, "Siyasi istikrarımızın devamı ile Türkiye kazanırken, Türkiye'yi tercih edenler de kazanacaktır. Demokrasi...

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu: 'Siyasi istikrarımızın devamı ile Türkiye kazanırken, Türkiye’yi tercih edenler de kazanacaktır'

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, "Siyasi istikrarımızın devamı ile Türkiye kazanırken, Türkiye'yi tercih edenler de kazanacaktır. Demokrasi şölenimiz, sözde iddialı demokrasileri kıskandırmıştır. Birbirine benzemezleri bir araya getiren siyaset mühendisleri hüsrana uğradı" dedi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu, gayrıresmi sonuçlara göre Cumhur İttifakı'nın 24 Haziran zaferini gazetecilere değerlendirdi. Türkiye'nin bölgesel güç olmaktan küresel aktörlüğe evrileceği döneme girdiğini belirten Topçu, "Bu heyecan ve coşku ile önümüzdeki sürecin başta milletimize ve yüzünü Ankara'ya dönen, dünyanın her yerinde bu heyecanı bizimle birlikte yaşayan büyük Türk-İslam alemine hayırlı uğurlu olmasını Rabbimden niyaz ederim. Bu süreç öyle bir süreç olacak ki; Afrin'den Kandil'e, Balkanlardan Orta Asya'ya sancağımızın yükselmeye devam edeceği, devletimizin kuruluşunun 100. yılında dünyanın ilk 10 devleti arasına gireceği bir dönem olacak inşallah. 24 Haziran seçimleri ile siyasi istikrarımız korunmuştur. Siyasi istikrarımızın devamı ile Türkiye kazanırken, Türkiye'yi tercih edenler de kazanacaktır" ifadelerini kullandı.

"Demokrasi şölenimiz, sözde iddialı demokrasileri kıskandırmıştır"

24 Haziran seçimlerindeki yüksek katılım oranına vurgu yapan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu" bu yüksek demokrasi şöleni, dünya üzerinde yüzde 40-50 gibi katılım oranlarına sahip sözde iddialı demokrasileri kıskandırmıştır. Dolarları, PKK-HDP'leri, PYD-YPG'leri, FETÖ'leri, DEAŞ'ları, ağaç bahaneli Gezi'leri, kasalı kutulu kumpasları ile üzerimize gelenler kaybettiler. Hamdolsun yine yapamadılar, oyunları milletimizin ferasetine ve irfanına çarparak tezgahları ile birlikte darmadağın oldu" şeklinde konuştu.

"Birbirine benzemezleri bir araya getiren siyaset mühendisleri hüsrana uğradı"

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, konuşmasının devamında şunları kaydetti:

"Millet siyasi istikrarsızlıkla birlikte ekonomimizi bozarak, her türlü terör örgütleri ile bizi içimize dürüp diz çöktürmek isteyenlerin, vatanımızı milletimizi bölmeyi ve devletimizi yıkmayı hayal edenlerin hülyalarını sandıkta kabusa çevirdi. Birbirine benzemezleri bir araya getiren siyaset mühendisleri hüsrana uğradı. Büyük Türk milleti feraset ve irfan abidesi iradesiyle, bunların hepsine sandıkların dibinde yer ayırdı. 24 Haziran sonucu Kürt'ü, Türkmen'i, Arap'ı, Alevi'si, Sünni'si ile ay-yıldızlı al bayrak altında kıyamete kadar beraber yaşamaya kararlı milletimizin mührüdür. Ülkemizin birinci ligde yer almasını kimse engelleyemeyecek. Milletimize, medeniyet coğrafyamıza ve dünyadaki bütün mazlumlara hayırlı uğurlu olsun."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber