Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 30 Nisan 2016 - 16:31 Yorum: 0

Cumhurbaşkanı Erdoğan 7 Mayıs’ta Malatya’ya Gelecek

7 Mayıs Cumartesi günü Malatya’ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni belediye bin..

Cumhurbaşkanı Erdoğan 7 Mayıs’ta Malatya’ya Gelecek

MALATYA (İHA) 7 Mayıs Cumartesi günü Malatya’ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni belediye binası yanındaki miting alanında toplu açılış törenine katılacak.
Daha önceden Hükümet Meydanı olarak açıklanan toplu açılış töreninin alınan kararla birlikte Yeni Belediye Binası yanındaki miting alanında gerçekleştirileceğini açıklayan AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, “Kıymetli hemşehrilerimizin hasretle ve özlemle beklediği Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ,7 Mayıs günü saat 15.00’de Büyükşehir Belediyesi yanı miting alanında şehrimizde yatırımı tamamlanan hizmetlerin toplu açılış töreni için ilimize teşrif edeceklerdir” dedi.
Kahtalı açıklamasında milletin oylarıyla seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı ve yeni Türkiye’nin mimarı Erdoğan’a 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 70 ile destek veren Malatyalıların en güzel şekilde karşılayacağını belirterek, destan şehir Malatya’nın tekrardan tarih yazacağını söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber