Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 09 Şubat 2019 - 16:48 Yorum: 0

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aydın’a geldi

AYDIN (İHA) – 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenecek olan açık hava toplantısında halka hitap edecek olan...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aydın’a geldi

AYDIN (İHA) – 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenecek olan açık hava toplantısında halka hitap edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Aydın'a geldi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sivas'ın ardından ikinci mitingini Aydın'da gerçekleştirecek. İstanbul'daki inceleme ve ziyaretlerinin ardından havayoluyla İzmir'e gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı taşıyan helikopter, Aydın Adnan Menderes Stadyumuna iniş yaptı.

Buradan otobüsle mitingin yapılacağı Atatürk Kent Meydanı'na hareket eden Erdoğan, güzergah boyunca vatandaşları selamladı. Erdoğan'ın halkla buluşacağı alanın etrafında geniş güvenlik önlemleri alınırken, alan ve çevresinden çevre illerden takviye gelen personelle birlikte yaklaşık 3 bin polis görev yapıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aydın’a geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aydın’a geldi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber