Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 07 Mart 2015 - 14:08 Yorum: 0

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep'te

GAZİANTEP (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te sevgi gösterileriyle karşılandı.Bir dizi etkinliğe katılmak üzere kente gelen Erdoğan, özel "Ana" uçağıyla Gaziantep Havalimanında...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep'te

GAZİANTEP (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te sevgi gösterileriyle karşılandı.

Bir dizi etkinliğe katılmak üzere kente gelen Erdoğan, özel "Ana" uçağıyla Gaziantep Havalimanında karşılandıktan sonra, Cumhurbaşkanlığı forslu otobüsle toplu açılış ve temel atma törenine katılmak üzere beraberindeki konvoyla Demokrasi Meydanı'na hareket etti. 

Konvoy, güzergah boyunca sık sık vatandaşlar tarafından durduruldu. Vatandaşlarla selamlaşan Erdoğan, çocuklara çeşitli hediyelerde verdi.

Bu arada konvoyun durduran guruplar arasında taksiciler de dikkati çekti. Nizip Yolundaki güzergahta uzun bir taksi kuyruğu oluşturan esnafa otobüsten hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sizin gösterdiğiniz sevgiye, en kalbi şükranlarımı ileterek cevap vermek istiyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Rabbim İnşallah direksiyonlarınızı kazasız ve belasız ebediyete kadar kullanmayı nasip etsin" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra toplu temel atma ve açılış törenlerine katıldı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber