Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 29 Ekim 2014 - 19:08 Yorum: 0

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karaman'da

Erdoğan, işçilerin mahsur kaldığı Ermenek ilçesindeki maden ocağında incelemelerde bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karaman'da

KARAMAN (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karaman'ın Ermenek ilçesinde su baskını nedeniyle 18 işçinin mahsur kaldığı maden ocağında incelemelerde bulundu.

Helikopterle, eşi Emine Erdoğan ile Ermenek'e gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, maden ocağında, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ile diğer yetkililer karşıladı.

Maden ocağı önüne kurulan Türk Kızılayı çadırına giden Erdoğan, kömür ocağında mahsur kalan işçilerin yakınlarını dinledi. 

Erdoğan, ardından Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD) Mobil Koordinasyon Merkezi'ne geçti. Burada, yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi alan Erdoğan, daha sonra maden ocağındaki çalışmaları yerinde inceledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber