Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Siyaset 02 Aralık 2021 - 20:18 Yorum: 0

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Kasım ayı ihracatımız 21,5 milyar dolar olarak gerçekleşti”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kasım ayı ihracatımız geçen yılın aynı ayına oranla yüzde 33,44 artarak 21,5 milyar dolar olarak gerçekleşti"...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Kasım ayı ihracatımız 21,5 milyar dolar olarak gerçekleşti”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kasım ayı ihracatımız geçen yılın aynı ayına oranla yüzde 33,44 artarak 21,5 milyar dolar olarak gerçekleşti" açıklamasında bulundu.

Sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, dış ticaret verilerindeki gelişmeyi şu ifadeleri kullandı:

"Bugün açıklanan dış ticaret verilerine göre Kasım ayı ihracatımız geçen yılın aynı ayına oranla yüzde 33,44 artarak 21,5 milyar dolar olarak gerçekleşti. Yıllık bazda ihracatımız da 221 dolara ulaştı. Daha çok çalışacağız, daha çok üreteceğiz, daha çok büyüyeceğiz."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber