Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 23 Haziran 2017 - 16:28 Yorum: 0

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da

16 Nisan'daki Anayasa değişikliği referandumunda yüksek oranda evet oyuyla Türkiye'de ilk sıralarda yer alan Şanlıurfa'nın ilçelerini ziyaret edecek olan...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da

16 Nisan'daki Anayasa değişikliği referandumunda yüksek oranda evet oyuyla Türkiye'de ilk sıralarda yer alan Şanlıurfa'nın ilçelerini ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın uçağı GAP Havalimanı'na indi.

Cumhurbaşkanlığına ait uçakla havalimanına gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, helikopterle Ceylanpınar ilçesine geçecek. Burada halka hitap edecek olan Erdoğan'ın, daha sonra Akçakale ilçesine gitmesi bekleniyor. Akçakale'de bazı ziyaretler gerçekleştirecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, iftarını ise referandumda Türkiye birincisi olan Harran ilçesinde yapacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber