Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 12 Aralık 2018 - 20:08 Yorum: 0

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sofuoğlu ve Öncü kardeşleri kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Sakarya Milletvekili ve eski motor sporcusu Kenan Sofuoğlu ile ilk kez çıktığı Moto3 yarışını birinci bitiren...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sofuoğlu ve Öncü kardeşleri kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Sakarya Milletvekili ve eski motor sporcusu Kenan Sofuoğlu ile ilk kez çıktığı Moto3 yarışını birinci bitiren Can Öncü ve kardeşi Deniz Öncü'yü kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu ile ilk kez çıktığı Moto3 yarışını birinci bitirerek Moto3 Grand Prix tarihinin yarış kazanan en genç sporcusu olan 15 yaşındaki Türk motor sporcusu Can Öncü ve Deniz Öncü'yü Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Kabulde, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya da yer aldı.

Ziyarette Öncü kardeşler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a adının yazılı olduğu bir kask hediye etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber