Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 23 Nisan 2017 - 14:33 Yorum: 0

Cumhurbaşkanı Erdoğan TBMM’de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Milletin iradesine saygı duyarak geleceği inşa etmek en önemli adımımız olacaktır. Özellikle 16 Nisan'da millet...

Cumhurbaşkanı Erdoğan TBMM’de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Milletin iradesine saygı duyarak geleceği inşa etmek en önemli adımımız olacaktır. Özellikle 16 Nisan'da millet iradesini ortaya koymuştur" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Nisan özel oturumuna katılmak üzere TBMM'ye geldi. Erdoğan'ı TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın törenle karşıladı. Karşılama töreninde AK Parti Grup Başkanvekilleri ve milletvekilleri de hazır bulundu.

Yeni dönemde dayanışmaya daha çok ihtiyaçları olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İnanıyorum ki parlamento bu hassasiyet içinde çalışmalarını sürdürecektir. Bütün mesele hissiyatı bir kenara bırakıp, milli egemenlik ışığı altında geleceğe yürümektir. Milletin iradesine saygı duyarak geleceği inşa etmek en önemli adımımız olacaktır. Özellikle 16 Nisan'da millet iradesini ortaya koymuştur. 16 Nisan'da bizim milletimizin ortaya koyduğu irade çok çok farklı. Katılım oranının bu denli yüksek olduğu pek nadirdir. İradesini bu yüksek katılımla ortaya koyan milletimizin özellikle bu yaklaşımını hiçe saymak öyle zannediyorum ki insafsızlık olur. Milletimize teşekkür ediyorum. Milletimin vekilleri önümüzdeki dönemde bu parlamentoda çok daha güçlü olacaktır" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber