Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 19 Ocak 2018 - 14:14 Yorum: 0

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın Uşak’a geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Uşak 6. Olağan İl Kongresi'ne katılmak ve Uşaklılarla buluşmak üzere şehre gelecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın Uşak’a geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Uşak 6. Olağan İl Kongresi'ne katılmak ve Uşaklılarla buluşmak üzere şehre gelecek.

20 Ocak'ta gerçekleşecek ziyarette ilk olarak 1 Eylül Stadyumu önünde düzenlenecek mitingle vatandaşlara seslenecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan daha sonra Uşak Kapalı Spor Salonunda düzenlenecek kongreye katılacak. Kongre vatandaşlara açık olarak yapılacak.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan için tüm hazırlıklarsa hız kesmeden sürüyor. Sürprizlerle gelmesi beklenen Erdoğan'ın en iyi şekilde karşılanması adına gerek parti teşkilatı ve gerekse Uşak Belediyesi ve STK'lar bünyesinde çalışmalar yürütülüyor.

Tüm halkı mitinge davet eden Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Gelişen Türkiye'nin baş mimarı ve mazlumların umudu olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı şehrimizde ağırlamanın gururunu yaşayacağız. Vatandaşımızdan yöneticilere, muhtarlarımızdan sivil toplum kuruluşlarımıza kadar herkesi kucaklayan, halkımızın içinde olan Cumhurbaşkanımızı Uşak'ta en iyi şekilde ağırlamak amacıyla el ele vereceğiz. Milli ve manevi hassasiyetlerimizin muhafaza edilmesi adına, Türkiye'nin büyümesi adına tüm varlığıyla çalışan ve dev kalkınma hamlesinin altında imzası bulunan, tüm saldırılara rağmen dimdik duran Sayın Cumhurbaşkanımızın iştirakleri nedeniyle mutluluk duyuyoruz." dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber