Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 19 Şubat 2019 - 12:43 Yorum: 0

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a anlamlı hediye

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Balıkesir ziyaretinde Altıeylül Belediye Başkanı ve adayı Hasan Avcı, Erdoğan'a "Korkma, Allah bizimle beraberdir"...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a anlamlı hediye

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Balıkesir ziyaretinde Altıeylül Belediye Başkanı ve adayı Hasan Avcı, Erdoğan'a "Korkma, Allah bizimle beraberdir" yazılı tablo hediye etti.

Altıeylül Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının AK Partili Belediye Başkan adayı Hasan Avcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Balıkesir ziyaretinde sürpriz yaparak anlamlı bir hediye verdi. Tabloyu Erdoğan'a hediye eden Başkan Avcı, sürpriz yaptı. Anlamlı tablo için Avcı'ya teşekkür eden Erdoğan, Avcı'nın üç oğlundan biri olan ve karşılamada yer alan Yavuz Selim'i de severek sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a anlamlı hediye

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a anlamlı hediye

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber