Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 22 Mart 2015 - 01:08 Yorum: 0

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret iddiası

Denizli'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konvoyunun geçişi sırasında el hareketi yaptığı iddiasıyla göz altına alınan kadın serbest bırakıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret iddiası

DENİZLİ (AA) - Denizli'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyunun geçişi sırasında el hareketi yaptığı iddiasıyla göz altına alınan kadın serbest bırakıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 11. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı'nı ziyaretinin ardından Cumhurbaşkanlığı'na ait otobüsle Denizli Valiliği'ne geçtiği sırada, Doktorlar Caddesi üzerindeki bir binada muayenehanesi bulunan diş hekimi Deniz Demirci, konvoya doğru el hareketi yaptığı iddiasıyla göz altına alındı. Çınar Polis Merkezi'nde ifadesi alınan diş hekimi Demirci, savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Demirci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iddianın doğru olmadığını, kimseye el kol hareketi yapmadığını belirterek, şunları söyledi:

"Bir kadına el kol hareketi yakışmaz. Zaten öyle bir şey yapsam pencerenin önünden geçen otobüsün üstündeki keskin nişancılar hiç sormadan buna karşılık verirlerdi. Cam açıkken, arkamdaki hastamla bir şey konuşurken benimle aynı hizaya gelen koruma görevlisi bir şey söyledi, anlayamadım. 20 dakika sonra muayenehanemin kapısı çalındı, 6-7 kadar sivil koruma görevlisi hastamın yanında muayenehaneden önlüğümle beni çıkardılar ve polis merkezine götürdüler. Hakaret ettiğimi iddia ediyorlar. Avukatımı çağırdım, ifademi verdim. Savcılık talimatıyla serbest bırakıldım."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber