Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 13 Ekim 2018 - 19:08 Yorum: 0

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ABD Başkanı Turmp’a yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump'ın rahip Brunson'ın serbest bırakılmasıyla ilgili sosyal medya hesabından "Yardımları için Cumhurbaşkanı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ABD Başkanı Turmp’a yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump'ın rahip Brunson'ın serbest bırakılmasıyla ilgili sosyal medya hesabından "Yardımları için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etmek istiyorum" sözlerine yanıt verdi. Erdoğan, Trump'a verdiği yanıtta, "Türk yargısı kararını bağımsız bir şekilde verdi. Umuyorum ki ABD ve Türkiye iki müttefike yakışır biçimde iş birliğine devam eder" ifadelerini kullandı.

ABD Başkanı Donald Trump, ABD'li rahip Brunson'ın serbest bırakılmasıyla ilgili Twitter üzerinden paylaşımda bulundu. Başkan Trump, attığı tweetinde rahip Brunson ile bugün TSİ 21.30'da Oval Ofis'te görüşeceğini belirterek "Onu yeniden görmek harika olacak. Yardımları için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

"Türk yargısı kararını bağımsız bir şekilde verdi"

Trump'ın bu açıklamalarının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yanıt verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sayın Başkan, her zaman vurguladığım gibi Türk yargısı kararını bağımsız bir şekilde verdi. Umuyorum ki ABD ve Türkiye iki müttefike yakışır biçimde iş birliğine devam eder. PKK, DEAŞ ve FETÖ başta olmak üzere terör örgütlerine karşı ortak bir mücadele yürütür" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber