Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 26 Şubat 2022 - 13:58 Yorum: 0

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doğum gününü ’İyikiDoğdunReis’ etiketiyle kutladılar

Kırıkkale'de belediye başkanları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum gününü sosyal medyada "İyikiDoğdunReis" etiketli paylaşımlarıyla kutladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doğum gününü ’İyikiDoğdunReis’ etiketiyle kutladılar

Kırıkkale'de belediye başkanları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum gününü sosyal medyada "İyikiDoğdunReis" etiketli paylaşımlarıyla kutladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 68'inci doğum günü için sosyal medyada "İyikiDoğdunReis" etiketiyle paylaşımlar yapıldı. Erdoğan'ın fotoğraflarıyla yapılan paylaşımlarda, duygu dolu mesajlar yer aldı. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Davasına ve millete adanmış bir ömür. İyi ki doğdunuz sayın Cumhurbaşkanım. Allah cesaretinizi daim, ömrünüzü bereketli kılsın" dedi.

Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, Erdoğan'ın fotoğrafının yer aldığı paylaşımında, "Ümmetin umudu, mazlumların sevdası Recep Tayyip Erdoğan. Rabbim hayırlı ömürler nasip etsin" ifadesini kullandı.

Çelebi Belediye Başkanı Yaşar Erdemir ise "Ömrünü ülkesine milletine adayan, kutlu davanın lideri Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum günü kutlu olsun. Rabbim sağlıklı, huzurlu, mutlu ve milletimize hizmetle dolu nice yıllar nasip etsin inşallah" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber