Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 04 Mart 2015 - 16:13 Yorum: 0

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gaziantep ziyareti

GAZİANTEP (AA) - AK Parti Nizip İlçe Başkanı Cuma Gündüz, vatandaşları, 7 Mart'ta Gaziantep'e gelecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın programına davet etti.Gündüz, yaptığı açıklamada,...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gaziantep ziyareti

GAZİANTEP (AA) - AK Parti Nizip İlçe Başkanı Cuma Gündüz, vatandaşları, 7 Mart'ta Gaziantep'e gelecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın programına davet etti.

Gündüz, yaptığı açıklamada, 7 Mart'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Gaziantep'te gerçekleşecek olan programın bir şölen havasında geçmesini temenni etti.

Nizip'ten Gaziantep'e gidecek olan vatandaşlar için araç tahsisi yapıldığını ifade Gündüz, şunları kaydetti:

''Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildikten sonra 4'üncü kez Gaziantep'e geliyor. Buda bizim 'gazi şehrimize' verdiği önemi ve duyduğu muhabbetti göstermeye bir ölçüdür. Bizde aynı sıcaklıkla Cumhurbaşkanımızı kucaklamak ve onu bağrımıza basmak istiyoruz. Neticede doğrudan halkın oyuyla seçilen ilk Cumhurbaşkanımızdır. Bu nedenle bizler de Cumartesi günü saat 10:30'da Osmanlı Parkı'nda toplanacağız ve saat 11:00'de Gaziantep'e hareket edeceğiz. Bu programa katılmak isteyen tüm halkımızı davet ediyoruz'' dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber