Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 28 Ağustos 2014 - 16:18 Yorum: 0

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın göreve başlaması

ATO Başkanı Bezci: "Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığında Türkiye’nin bölgesinde lider, dünyada da güçlü bir ülke konumunu sürdüreceğinden şüphemiz yoktur"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın göreve başlaması

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci, yemin ederek göreve başlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı kutladı. 

Bezci, yaptığı yazılı açıklamada, Erdoğan’ın başbakanlık yaptığı süre içerisinde eylem ve söylemleriyle halkın sevgisini kazandığını, bunun da sandıkta oya dönüştüğünü ifade etti.

Erdoğan’ın başbakanlığı döneminde Türkiye’nin uluslararası arenada ve ekonomik alanda güç kazandığını belirten Bezci, şunları kaydetti:

"Türkiye Sayın Erdoğan’ın iktidarları döneminde gösterdiği başarılı çalışmaların meyvesini hem ekonomide hem de siyasette almıştır. Sayın Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığında Türkiye’nin bölgesinde lider, dünyada da güçlü bir ülke konumunu sürdüreceğinden şüphemiz yoktur."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber