Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 27 Ağustos 2016 - 17:23 Yorum: 0

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılacağı kardeşlik mitingine davet

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, tüm Gazianteplileri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın katılacağı "Birlik, Beraberlik ve Kardeşlik" mitingine...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılacağı kardeşlik mitingine davet

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, tüm Gazianteplileri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın katılacağı "Birlik, Beraberlik ve Kardeşlik" mitingine davet etti.

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, yaptığı yazılı açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 28 Ağustos 2016 Pazar günü ilimizi teşrif edeceklerdir. Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle 15 Temmuz Demokrasi MeydanındaSaat:17.30'da düzenleyeceğimiz, "Birlik, Beraberlik ve Kardeşlik Mitingi'ne teşriflerinizi diliyorum. İnanıyorum ki, gazi şehrimiz, milli irade ve demokrasi nöbetlerinde gösterdiği birlik ve beraberlik ruhuyla bu mitingi de "Demokrasi Şölenine" dönüştürecektir" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber