Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Mart 2015 - 12:18 Yorum: 0

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Lapseki ziyareti

AK Parti İstanbul Milletvekili Turan: "Lapseki'ye ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı geldi"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Lapseki ziyareti

ÇANAKKALE (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dünkü Çanakkale programı kapsamında, Lapseki ilçesinde anne ve babasını ziyaret ettiği AK Parti İstanbul Milletvekili Bülent Turan, "Lapseki'ye ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı geldi" dedi.

Turan, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendilerini ziyaret etme talebini geri çevirmediğini, kırmadığını belirterek, Lapsekililer adına teşekkür etti.

Erdoğan'ın, belediye ziyaretinin ardından anne ve babasının yaşadığı evine gittiğini aktaran Turan, "Bizi farklı kılan zaten bu. Cumhurbaşkanımız, Cumhurbaşkanı, il başkanı olmadan önce ne ise Cumhurbaşkanlığında da aynı adam olmayı başardığından dolayı halk onun arkasında duruyor. Bu makamlar, mevkiler bugün var, yarın yok. Geliyor ve geçiyor. Hakkını vermek, doğru olmak önemli. Mütevaziliği ve çalışkanlığı bozmamak önemli olan yoksa 13 yıldan beri bu halk Tayyip Erdoğan'ın arkasında durur mu?" dedi.

Turan, Erdoğan'ın programında olmadığı halde kendilerinin davetini kırmayıp, ilçeye geldiğini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Sayın Cumhurbaşkanımız davetimizi kırmayıp, buraya, gariban evimize gelme imkanı verdi bizlere. Lapseki'nin nüfusu 11 bin. Çok şirin bir belde, ama sayın Erdoğan 100 binlerle toplantı yapıyor, milyonlarla bir araya geliyor. Lapseki'de birkaç yüz kişiyle birlikte olmayı kıymetli bulduğu için buraya geldi. Biz onun gönlündeki Lapseki'nin ne olduğunu biliyoruz. Belediye başkanımız, ilçe başkanımız daha çok, gayret ederek çalışmalı. 1950 yılından beri buraya Cumhurbaşkanı ziyareti hiç olmamış. 1950'den bugüne ilk defe seçilen bir Cumhurbaşkanı geldi. Ben İstanbul'da öğrencilik hayatımdan bilirim, meclis üyesinin makamına çıkamazdık, ama şimdi bu halk Cumhurbaşkanıyla, Başbakanıyla, belediye başkanıyla beraber yürüyor."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber