Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 24 Temmuz 2014 - 22:28 Yorum: 0

Cumhurbaşkanı seçimi

İzmir'de CHP il yönetimi ve belediye başkanlarından oluşan heyet, Çeşme'deki Ilıca Plajı'na giderek Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için vatandaşlardan destek istedi

Cumhurbaşkanı seçimi

İZMİR (AA) - İzmir'de CHP il yönetimi ve bazı belediye başkanlarından oluşan heyet, Çeşme'deki Ilıca Plajı'na giderek, vatandaşlardan Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için oy istedi.

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, CHP Çeşme İlçe Başkanı Ekrem Oran ve bazı partililerin bulunduğu heyet, Ilıca Plajı’na gelerek vatandaşlara Cumhurbaşkanı adayı İhsanoğlu için bastırılan broşürlerden dağıttı.

Bazı vatandaşlarla sohbet ederek İhsanoğlu için destek isteyen Engin, gazetecilere yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinin hızlı ilerlediğini, sürenin kısa ve imkanların sınırlı olduğunu söyledi.

Yapılan anketlerde seçime katılım olursa İhsanoğlu'nun ilk turda Cumhurbaşkanı olabileceğinin görüldüğünü iddia eden Engin, şöyle konuştu:

"Demokrasiye, özgürlüğü, demokrasinin değerlerine sahip çıkmak istiyorsak mutlaka sandığa gitmeliyiz. Sonra çocuklarına mazeret üretmeyecekler. Çeşme’yi ziyaret etmemizin sembolik önemi budur. Çeşme, bölgemizin yıldızı. En fazla yerli ve yabancı turistin geldiği yer Çeşme. Burada sadece Çeşmeliler yaşamıyor. İstanbul, Ankara ve diğer şehirlerden gelen vatandaşlarımız da burada tatillerini geçiriyorlar. Burada binlerce insan var. Belki bir saat, belki de bir gün fedakarlık edecekler ve oylarını kullanacaklar. Bu sadece CHP veya MHP’nin seçimi değil ülkenin geleceğinin oylandığı bir seçim olacak. Aynı kaygıyı birçok parti ve birçok kesim duyuyor. CHP olarak buna öncülük etmeye çalışıyoruz."

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber