Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 31 Temmuz 2014 - 19:08 Yorum: 0

Cumhurbaşkanı seçimi

Simav ilçesinde, 5 parti "çatı adayı" İhsanoğlu'na destek vereceklerini açıkladı

Cumhurbaşkanı seçimi

KÜTAHYA (AA) - Simav ilçesinde, 5 partinin ilçe başkanları bir araya gelerek 10 Ağustos'ta yapılacak cumhurbaşkanı seçiminde, CHP ve MHP'nin "çatı adayı" Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek vereceklerini açıkladı.

CHP İlçe Teşkilatı'nda bir araya gelen CHP İlçe Başkanı Başkanı Mehmet Aydın Uzun, MHP İlçe Başkanı Halil İbrahim Kazcıoğlu, Demokrat Parti İlçe Başkanı Şaban Örs, BBP İlçe Başkanı Muzaffer Efe ve DSP İlçe Başkanı Yener Çınar görüşme yaptıktan sonra basın mensuplarına ortak bildiride bulundu.

Açıklamayı yapan CHP İlçe Başkanı Uzun, 10 Ağustos'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, İhsanoğlu'nu destekleme kararı aldıklarını söyledi.

Simavlıları İhsanoğlu'na oy vermeye davet eden Uzun, "Partilerimizin genel merkezleri tarafından alınmış olan karar doğrultusunda bizde bu kararı aldık. Halkın adayı, uluslararası yönetici ve bir devlet adamı olan Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı seçilebilmesi için 5 partinin temsilcileri olarak ortak hareket etme kararı alarak bildirinin altına imza attık" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber