Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 22 Temmuz 2014 - 17:53 Yorum: 0

Cumhurbaşkanı seçimine doğru

AK Parti İl Başkanı Metin Doğan, il yönetim yönetim kurulu üyeleri, öğrenciler, belediye başkanları ve bazı sivil toplum kuruluşunun temsilcileri, Başbakan Erdoğan'ın kampanya bağış hesabına para havale etti

Cumhurbaşkanı seçimine doğru

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş'ta, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a seçim çalışmalarında destek amacıyla bağış yapıldı.

AK Parti İl Başkanı Metin Doğan, il yönetim yönetim kurulu üyeleri, öğrenciler, belediye başkanları ve bazı sivil toplum kuruluşunun temsilcileri Şeyhadil Caddesi'ndeki Ziraat Bankası şubesine giderek Başbakan Erdoğan'ın kampanya bağış hesabına para havale etti.

Doğan, yaptığı açıklamada, teşkilat ve toplumun tüm kesimlerinden kampanyaya destek verildiğini söyledi.

Başbakan Erdoğan'ın ilk turda yüzde 60 civarında bir oy alacağını savunan Doğan, şöyle konuştu:

"Seçimin ilk turunda Başbakan Erdoğan'ın şehrimizden yüzde 80 oy alacağı kanaatindeyiz. Düzenlediğimiz çeşitli toplantılarda halkımızda bu ışığı ve heyecanı görüyoruz. Kahramanmaraş halkı uzun adamı, büyük lideri Çankaya Köşkü'ne göndermek için büyük bir heyecan içerisindedir."

Doğan, Erdoğan'ın 1 Ağustos'ta Kahramanmaraş'ı ziyaret edeceğini sözlerine ekledi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber