Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 25 Temmuz 2014 - 18:33 Yorum: 0

Cumhurbaşkanı seçimine doğru

AK Parti Genel Sekreteri İpek:

Cumhurbaşkanı seçimine doğru

IĞDIR (AA) - AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, Iğdır halkının, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek vereceğine inandığını söyledi. 

Cumhurbaşkanı seçimi çalışmaları kapsamında kente gelen İpek, parti teşkilatıyla esnafı ziyaret ederek, Erdoğan için destek istedi.

İpek, ziyaretin ardından AA muhabirine, Iğdırlı vatandaşların kendisine ilgisinden memnun olduğunu belirtti. 

Vatandaşlarla iftar programına katılacağını da ifade eden İpek, "Hava sıcaklığı yüksek olmasına rağmen halkımızın yoğun ilgisi var, bunu görüyoruz. İnşallah hem bayrama hem de cumhurbaşkanlığı seçimine hazır olduklarını gördüm. İyi bir tablo ortaya çıkacağına inanıyorum" diye konuştu. 

İpek, AK Parti olarak Iğdır'da istedikleri sonucu bir tür alamadıklarına işaret ederek, şunları söyledi:

"Oldukça sevgi dolu bir karşılama gördüm. İnşallah sonu da iyi olur. Halkımızın yaklaşımlarında hem partimize hem de Cumhurbaşkanı adayımız Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a karşı yoğun bir ilgi var. Iğdır halkı, önceki tercihlerinin kendilerine pek hizmet getirmediğinin farkında. Bu da beni çok umutlandırdı. İnşallah Iğdır'da da güzel sonuçlar alacağız."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber