Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Temmuz 2014 - 19:08 Yorum: 0

Cumhurbaşkanı seçimine doğru

AFYONKARAHİSAR (AA) - AK Parti belde başkanları, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim çalışmaları için açılan banka hesabına bağışta bulundu.AK Parti Işıklar...

Cumhurbaşkanı seçimine doğru

AFYONKARAHİSAR (AA) - AK Parti belde başkanları, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim çalışmaları için açılan banka hesabına bağışta bulundu.

AK Parti Işıklar Belde Başkanı Mustafa Türkan ile teşkilatı ve Beyyazı Belde Başkanı Ramazan Gümüştaş, Afyonkarahisar Ziraat Bankası şubesine giderek, bağış hesabına para havale ettirdi. Bağış sonrası gazetecilere açıklama yapan Türkan, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan'ı desteklemek için geldiklerini söyledi.

Erdoğan'a tüm teşkilat olarak destek verdiklerini belirten Türkan, ''Cumhurbaşkanlığı seçimini Allah'ın izniyle alacağız'' ifadesini kullandı.

AK Parti Beyyazı Belde Başkanı Ramazan Gümüştaş ise hayırlı olduğuna inandıkları bir yola çıktıklarını belirterek, ''Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan'ın inşallah yanındayız. Hayırlısıyla da ülkemiz için de hayırlı olur. İnşallah 10 Ağustos akşamı ülkemiz daha iyi daha güzel şeylere uyunacak'' dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber