Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 26 Temmuz 2014 - 16:03 Yorum: 0

Cumhurbaşkanı seçimine doğru

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu: "Trabzon'un Başbakanımız, Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'a destek çıkacağına inanıyorum"

Cumhurbaşkanı seçimine doğru

TRABZON (AA) - Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Fatih Mahallesi'ndeki semt pazarını ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşla bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar, AK Parti İl Yönetim Kurulu, İl Gençlik ve Kadın Kollarının da eşlik ettiği ziyaretlerde Gümrükçüoğlu, esnaf ve vatandaşa "hayırlı bayramlar" dileyerek, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan logolu şapka ve kitapçıkları dağıttı.

Gümrükçüoğlu, burada yaptığı konuşmada, göreve geldikleri günden itibaren esnafın her zaman yanında olmaya gayret gösterdiklerini söyledi.

Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili de bilgi veren Gümrükçüoğlu, "İlk defa halkımız cumhurbaşkanını kendisi seçecek. Trabzon'un Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'a destek çıkacağına inanıyorum" dedi.

Günnar ise yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili vatandaşların görüşlerini aldıklarını belirterek, "Milletimiz, Türkiye Cumhuriyeti devletini ve milli birliğini temsil eden kişiyi ilk defa kendisi seçiyor. Bu tarihi bir olaydır. Bu seçim değişim, demokrasi, açıklık ve refah iradesi ile tutuculuk, vesayetçilik, kapalılık ve ekonomik oligarşi odakları arasında yapılacak bir seçimdir" diye konuştu.

Türkiye'nin güçlü, büyük ve öncü Türkiye olacağını vurgulayan Günnar, "Böyle önemli bir seçimin arifesindeyiz. Görüyoruz ki halkımızın Başbakanımıza teveccühü her zamanki gibi çok fazla. Allah'ın izni, milletimizin desteği ve teşkilatlarımızın gayreti ile inşallah ilk turda sayın Başbakanımızı Cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber