Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 29 Temmuz 2014 - 21:08 Yorum: 0

Cumhurbaşkanı seçimine doğru

AK Parti Manisa Milletvekili Tanrıverdi: "10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Türkiye için yeni bir dönem başlayacak"

Cumhurbaşkanı seçimine doğru

MANİSA (AA) - AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, "10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Türkiye için yeni bir dönem başlayacak" dedi.

Demirci İlçe Teşkilatı'nda düzenlenen bayramlaşma programına katılan Tanrıverdi, yaptığı konuşmada, bayramların milli birlik ve kardeşliğin zirveye çıktığı günler olduğunu belirtti.

Tanrıverdi, "Bugün bizler burada bayram sevinci yaşarken, Filistin'de Müslüman kardeşlerimize yapılan zulümler yüreğimizi burkmaktadır. Bombalar içerisinde ramazan geçiren, oruçlarını açamadan hayatlarını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" diye konuştu.

Cumhurbaşkanının 10 Ağustos'ta ilk defa halk tarafından seçileceğini hatırlatan Tanrıverdi, şöyle devam etti:

"Dünya liderimiz, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Edoğan'ı Cumhurbaşkanlığına taşıyacağız. Ülkemize ekonomi, sağlık, eğitim alanlarında yeni bir ivme kazandırmış, Türkiye'nin gelişmesi ve büyümesi için çalışmış Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı makamında daha iyi ve daha güzel hizmetlere imza atacaktır. Türkiye'nin istikrarının devam etmesi, dış ülkelerde itibarımızın büyümesi için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olacaktır. 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Türkiye için yeni bir dönem başlayacak."

Tanrıverdi, 30 Mart yerel seçimleri için Manisa olarak Başbakan Erdoğan'a bir mahcubiyetlerinin olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"İnşallah 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde en büyük desteği Manisa'dan vereceğiz. Hükümetimiz olarak Demirci'ye birçok yatırımlar kazandırdık. İlçeye yeni hastane, hükümet konağı, SGK binası gibi hizmetler yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Buradan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanına sesleniyorum. Biz bir yol kazasına uğradık fakat Demirci'yi hizmet noktasında ihmal ederseniz, ellerimiz yakanızda olur. Kesinlikle 5 yıllığına seçildik diye sevinmesinler, işte 4 ay geçti. 2019 seçimleri geldiğinde büyükşehir belediyesinde hizmet bize nasip olursa nasıl çalışılır göstereceğiz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber