Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 31 Temmuz 2014 - 16:03 Yorum: 0

Cumhurbaşkanı seçimine doğru

Kahramanmaraş'ta Milli İrade Platformu üyesi 95 sivil toplum kuruluşu, Başbakan Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıkladı

Cumhurbaşkanı seçimine doğru

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş'ta faaliyet gösteren Milli İrade Platformu üyesi 95 sivil toplum kuruluşu, ülkedeki istikrarı göz önünde bulundurarak, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek vereceklerini duyurdu. 

Memur-Sen İl Temsilcisi ve Milli İrade Platformu sözcüsü Adnan Alagöz, hazırlanan ortak bildiriyi Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği'nde (KMESOB) düzenlenen toplantıda okudu.

Alagöz, son yıllarda yapılan reformlar ve gelişmelerle milletin daha özgür, daha müreffeh ve huzurlu olduğu için Erdoğan'a destek verdiklerini söyledi.

12. Cumhurbaşkanının doğrudan milletin oylarıyla seçilecek olmasını, vesayeti tasfiye sürecinde son aşamaya gelindiğinin tescili olarak gördüklerini dile getiren Alagöz, "Türkiye'yi bilen, milletiyle ortak ya da benzer bir hayat öyküsüne sahip, milletle aynı sıkıntıları çeken, milletin sevinçlerine ortak olan, gelenek ve göreneklerini bilen ve yaşayan, medeniyet değerlerine sahip çıkan ve yayan, Türkiye'nin siyasi ve toplumsal dengelerini iyi bilen ve yönetebilen bir cumhurbaşkanı istiyoruz" dedi.

Alagöz, yapılan bütün hizmetler ve kalkınma yolunda atılan büyük adımların artarak devam edebilmesi için platform olarak 10 Ağustos'taki seçimde Erdoğan'ı destekleyeceklerini kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber