Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Ağustos 2014 - 18:33 Yorum: 0

Cumhurbaşkanı seçimine doğru

BBP Kahta İlçe Teşkilatı, Cumhurbaşkanı seçiminde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermek için topluca istifa etti

Cumhurbaşkanı seçimine doğru

ADIYAMAN (AA) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Kahta İlçe Teşkilatı, Cumhurbaşkanı seçiminde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermek için topluca istifa etti.

İlçe Başkanı Ramazan Ayaz, yaptığı açıklamada partisinin Cumhurbaşkanı seçiminde Ekmelettin İhsanoğlu'na destek vermesini açıklamasının ardından teşkilat olarak istifa kararı aldıklarını söyledi. 

Ayaz, şöyle konuştu:

''Parti genel merkezimiz ve il teşkilatımız yaklaşan Cumhurbaşkanı seçiminde bizlerin görüşlerine başvurmadı. Basın ve televizyon yolu ile çatı adayı olan Ekmelettin İhsanoğlu'na destek verecekleri beyanatını öğrendik. Bizler yönetim kurulu olarak, Cumhurbaşkanı seçiminde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek vereceğimizden dolayı topluca partimizden istifa ettik''

Ayaz, Türkiye'deki huzur ve istikrarın devamı için Başbakan Erdoğan'ın ilk turda büyük oy farkı ile seçilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber