Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 01 Ağustos 2014 - 18:58 Yorum: 0

Cumhurbaşkanı seçimine doğru

Muğla'da 7 partinin il başkanı, Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek için ortak basın açıklaması yaptı

Cumhurbaşkanı seçimine doğru

MUĞLA (AA) - Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nu destekleyen bazı partilerin Muğla il başkanları, ortak basın açıklaması yaptı.

Menteşe Belediyesi İskender Alper Kültür Merkezi'nde düzenlenen basın toplantısına CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, CHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, MHP İl Başkanı Mehmet Korkmaz, DP İl Başkanı Zekai Alper, DYP İl Başkanı Cahit Karaöz, BBP İl Başkanı Harun Akın, BTP İl Başkanı Perihan Kaplan ve DSP İl Başkanı İsmail Kallem katıldı.

Partilerin il başkanlarının isminin bulunduğu ortak basın açıklamasını okuyan Alper, imzaları Türkiye'nin geleceği adına attıklarını söyledi.

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun her türlü düşünceye açık ve herkesi kucaklayan bir isim olduğunu belirten Alper, "Milli, manevi ve cumhuriyet değerlerine sahip, hak hukuk ve adalet ölçülerine saygılı, din, dil, ırk, mezhep ve her türlü ayrımcılığı ortadan kaldırarak din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılmasına özen göstereceğine inanıyoruz. En önemlisi ülkemizin öncelikle Ortadoğu olmak üzere dünya kamuoyu önünde düştüğü müşkül durumdan kurtulması ve tekrar layık olduğu saygınlığa gelebilmesi için Ekmeleddin İhsanoğlu'nu desteklediğimizi kamuoyuna duyururuz" ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber