Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 28 Mart 2017 - 19:33 Yorum: 0

Cumhurbaşkanı ve Başbakan’a hakarete 3 yıl hapis

Eskişehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz gecesi, sela okumak için camiye giden imam ile Başbakan Binali...

Cumhurbaşkanı ve Başbakan’a hakarete 3 yıl hapis

Eskişehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz gecesi, sela okumak için camiye giden imam ile Başbakan Binali Yıldırım'a hakaret ettiği iddia edilen baba 3 yıl 6 ay hapse mahkum edilirken, oğlu beraat etti.

Eskişehir'de FETÖ'nün darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz gecesi, sela okumak için camiye giden imam ile Başbakan Binali Yıldırım'a hakaret ettiği iddia edilen baba ve oğlunun yargılanmasına devam edildi.

Eskişehir 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın ilk duruşmasında tutuksuz sanıklar Ö.Y. (46) ve oğlu A.Y. (20) ile olayın mağduru olan Karabayır Bağlar Camisi İmamı Ali Türk (50) hazır bulundu. Duruşmada mahkeme heyeti, baba Ö.Y.'yi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve Başbakan Binali Yıldırım'a "Hakaret" suçundan 3 yıl 6 ay hapse mahkum ederken, oğlunun beraatine karar verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber