Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 31 Mart 2019 - 11:33 Yorum: 0

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay oyunu kullandı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Çankaya'daki Ahmet Andiçen İlkokulu'nda oyunu kullandı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay oyunu kullandı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Çankaya'daki Ahmet Andiçen İlkokulu'nda oyunu kullandı. Oktay, "Bugün söz milli iradenin. Millet iradesini gösterecek ve inşallah yarın sabah çok daha güçlü, istikrarlı ve kararlı bir Türkiye ile yolumuza devam etmiş olacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için kızı Fatma Zehra Oktay ile birlikte oyunu kullandı. Çankaya'daki Ahmet Andiçen İlkokulu'nda 3054 numaralı sandıkta oyunu kullanan Oktay, "Yerel seçimlerimiz bütün milletimize hayırlı olsun. Bugün söz milli iradenin. Millet iradesini gösterecek ve inşallah yarın sabah çok daha güçlü, istikrarlı ve kararlı bir Türkiye ile yolumuza tekrardan devam etmiş olacağız. Bugün Türkiye genelinde demokrasi şöleni yaşıyoruz. Dünya geneline baktığımızda ciddi bir katılım oranı var. Bayram havasında gerçekleşen bir seçim. İnşallah tüm Türkiye için hayırlı olacak. İllerimiz, ilçelerimiz, beldelerimiz için hayırlı olsun, tüm adaylarımız için de şimdiden hayırlı olsun" değerlendirmesinde bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber