Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Ağustos 2016 - 14:25 Yorum: 0

Cumhurbaşkanı’nın çağrısına uydu, darbe girişimini İngilizce gazeteyle anlattı

15 Temmuz darbe girişiminden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Bu hain darbe girişimini ve hainlerin gerçek yüzünü tüm dünyaya anlatmalıyız"...

Cumhurbaşkanı’nın çağrısına uydu, darbe girişimini İngilizce gazeteyle anlattı

15 Temmuz darbe girişiminden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Bu hain darbe girişimini ve hainlerin gerçek yüzünü tüm dünyaya anlatmalıyız" çağrısına uyan Kayserili gazeteci çıkardığı İngilizce gazete ile tüm dünyaya yaşananları anlatmaya çalıştı.

City Kayseri Gazetesi sahibi Erkinbeğ Uygurtürk, 16 sayfa İngilizce çıkan gazetenin aralarında Avrupa Birliği ülkeleri başta olmak üzere 25 ülkeye ulaştığını belirterek, "Gazetemizin Ağustos sayısında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına uyarak, hain kalkışmanın gerçek iç yüzünü tüm dünyaya anlatmak için girişim başlattık. Gazeteci olduğumuz için aylık çıkardığımız City Kayseri Gazetesi ile 25 ülke ve Ankara'daki elçilik ve konsolosluklar dahil bir çok noktaya gazetemizi ulaştırarak Kayseri özelinde Türkiye'de yaşanan darbe girişimini ve FETÖ Terör Örgütü'nün gerçek yüzünü anlatmaya çalıştık" diye konuştu.

Uygurtürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Bu hain darbe girişimini ve hainlerin gerçek yüzünü tüm dünyaya anlatmalıyız" çağrısına uyduklarını ve gazetenin Ağustos sayısında 15 Temmuz'da ve sonrasında yaşananları 16 sayfa İngilizce ve Türkçe olarak anlatmaya çalıştıklarını söyledi. Uygurtürk, "Havaalanlarında, turistik merkezlerde ve otellerde de okuyucu kitlesi bulunan gazetemizde biz de demokrasiye 15 Temmuz'da Türk halkının nasıl sahip çıktığını anlatabilmek, iç ve dış düşmanların bu ülkeyi hiç bir zaman bölemeyeceklerini, Türk insanının kendi birlik, beraberliğine ve toprağına sahip çıkmak için ölümü bile göze aldığını göstermeyi istedik" ifadesinde bulundu.

Cumhurbaşkanı’nın çağrısına uydu, darbe girişimini İngilizce gazeteyle anlattı

Cumhurbaşkanı’nın çağrısına uydu, darbe girişimini İngilizce gazeteyle anlattı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber