Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Temmuz 2014 - 15:08 Yorum: 0

Cumhurbaşkanlığı seçimine doğru

Çakır ve beraberindeki heyet, vatandaşlarla buluştu

Cumhurbaşkanlığı seçimine doğru

MALATYA - Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve beraberindeki heyet, cumhurbaşkanlığı seçimi çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi.

Battalgazi Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çakır, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder ve Battalgazi Belediye Meclisi üyeleri, Ferhadiye Mahallesi'nde düzenlenen toplantıda, mahalle muhtarı ve sakinlerinin sorunlarını dinledi.

Çakır, konuşmasında, ramazanın dayanışmanın, paylaşmanın ayı olduğunu belirterek, bunu fırsat bildiklerini kaydetti.

Malatya için tüm güçleriyle ve hızlarıyla özverili bir şekilde çalıştıklarını vurgulayan Çakır, "Zor bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte kısa vadeli de olsa bazı sorunlarla karşılaşıyoruz. Zamanla her şey daha güzel olacak. Su sıkıntımız var. Yeraltı sularımız eksiliyor. Bu süreçte belediye olarak uzun vadeli çalışmalara gireceğiz. Bu çalışmalarımızı başlattık" ifadesini kullandı.

Çakır, cumhurbaşkanlığı seçimine dikkat çekerek, "10 Ağustos'daki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, halk kendi iradesiyle oy kullanacaktır ve cumhurbaşkanını seçecektir. Malatya halkı, Başbakanımıza olan duyarlılığını cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de gösterecektir" açıklamasında bulundu.

Gürkan da Malatya halkının AK Parti yönetimine büyük teveccüh gösterdiğini belirterek, Malatya'nın cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Türkiye'ye örnek olacağını kaydetti. Gürkan, halkın yerel seçimlerdeki gibi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkacağına inandığını belirtti.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber