Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 22 Temmuz 2014 - 16:13 Yorum: 0

Cumhurbaşkanlığı seçimine doğru

AK Parti Samsun İl Başkanlığı yönetimi ve üyeleri ile bazı engelliler ve öğrenciler, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan'a seçim çalışmalarında destek amacıyla Ziraat Bankası aracılığıyla bağış yaptı

Cumhurbaşkanlığı seçimine doğru

SAMSUN (AA) - AK Parti Samsun İl Başkanlığı yönetimi ve üyeleri ile bazı engelliler ve öğrenciler, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a seçim çalışmalarında destek amacıyla Ziraat Bankası aracılığıyla bağış yaptı.

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, il yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi Başkanı Mehmet Yılmaz ile dernek üyeleri, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Ziraat Bankası şubesine giderek Başbakan Erdoğan'ın kampanya bağış hesabına para havale etti.

Köktaş, bağışın ardından yaptığı açıklamada, cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde adayları Başbakan Erdoğan'ı desteklemek amacıyla bir kampanya başlattıklarını söyledi.

Cumhurbaşkanını ilk defa halkın seçeceğini ve bu gelişmeyi önemsediklerini ifade eden Köktaş, "Bu doğrultuda cumhurbaşkanı adayının seçim kampanya masraflarını milletin bağış yolu ile karşılayacağı da garanti altına alınmıştı. Bu vesile ile bizler de Başbakanımızın seçim masraflarına katkı sağlamak adına, aidiyet kültürünü geliştirmek ve yaşatmak için, sahiplenmek için Samsun genelinde bir bağış kampanyasını başlatmış bulunuyoruz" dedi.

Kampanyaya engellileri temsil eden sivil toplum örgütlerinin de destek verdiğini anlatan Köktaş, "Engelli kardeşlerimiz bugüne kadar onlara hizmet eden Recep Tayyip Erdoğan'ı bu süreçte yalnız bırakmamak adına bugün bütün imkanlarını kullanarak bu bağış kampanyasına destek vermek üzere Samsun Ziraat Bankası Merkez Şube'de yerlerini aldı. Bu bir saf belirleme işidir, bu bir yön belirleme işidir. Bu kardeşlerimiz de 12 yıldır hizmet aldıkları ve ilkleri yaşadıkları Recep Tayyip Erdoğan'ı cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde yalnız bırakmadılar" diye konuştu.

Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi Başkanı Mehmet Yılmaz ise cumhurbaşkanı adayı Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek verdiklerini anlatarak, "Başbakanımız, Türkiye'de siyaset yaptığı ilk andan bugüne kadar sürekli engellilerin ve engelli yakınlarının yanında olmuştur. Engellilerin dertlerini bu ülkede en çok dinleyen, bu dertlere en çok çözüm olan da kendisidir. O engelliler için bir ışıktır. Bu ışığın cumhurbaşkanlığı makamında da yanmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

- Üniversite öğrencisinden bağış

Bilgisayar mühendisliği 2. sınıf öğrencisi Talha Dağ ise eğitim bursu ve harçlıklarıyla biriktirdiği parayı Erdoğan'ın hesabına havale etti.

Dağ, "Eğitim bursumuzdan olsun, harçlıklarımızdan olsun bir miktar paramızı Başbakanımız ve cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'ın hesabına aktarmış bulunmaktayız. Biz vatanımız, milletimiz için, ondan sonra da dünyadaki mazlumlar için, dünyadaki Müslümanlar için ülkemizin lider konumda olduğunu görüyoruz ve böyle de devam etmesini arzuladığımız için adayımız Recep Tayyip Erdoğan'ı destekliyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber