Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 24 Temmuz 2014 - 18:53 Yorum: 0

Cumhurbaşkanlığı seçimine doğru

Eski Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Şen:

Cumhurbaşkanlığı seçimine doğru

MUĞLA (AA) - Eski Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Şen, Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin, "Sandığa gideceğiz. Sandıktan ne çıkarsa herkes saygıyla karşılayacak" dedi.

Şen, tatilini geçirmek üzere Muğla'nın Bodrum ilçesine gelen 9'uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'i karşılamak için Milas-Bodrum Havalimanı'na geldi.

Karşılamanın ardından gazetecilere açıklama yapan Şen, yöneticileri yönetilenlerin seçmesinin zenginlik olduğunu söyledi.

10 Ağustos'ta Türkiye'nin önemli bir seçime gideceğini belirten Şen, "Dünyadaki insanlar için en iyi rejim, demokratik parlamenter rejim. Yani demokrasi, sandık. Bizi kim yönetecekse, kendimiz seçmenin zenginliğinin bir eşi yok. Onun için bizi yönetenleri kendimiz seçeceğiz. Sandığa gideceğiz. Sandıktan ne çıkarsa herkes saygıyla karşılayacak" diye konuştu.

Şen, daha sonra Demirel'in konvoyuyla Bodrum'a hareket etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber