Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 25 Temmuz 2014 - 20:23 Yorum: 0

Cumhurbaşkanlığı seçimine doğru

ORDU (AA) - Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kampanyasına destek için bağış yaptı.AK Parti Ordu İl Başkanı Hüseyin...

Cumhurbaşkanlığı seçimine doğru

ORDU (AA) - Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kampanyasına destek için bağış yaptı.

AK Parti Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol ve Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ile banka şubesine giden Yılmaz, bağışın ardından gazetecilere, Başbakan Erdoğan’ın, 10 Ağustos'ta zafer yaşayacağını savundu. 

Orduluların, Erdoğan'a bağış için adeta bankalarda kuyruğa girdiğini ifade eden Yılmaz, şöyle konuştu:

 "Yapılacak yardımın sembolik olması veya rakamın büyük olması bizim için önemli değil. Önemli olan duyarlı hemşehrilerimizin ,vatandaşlarımızın cumhurbaşkanı seçiminde Başbakanımıza 'biz de varız' desteğini hissettirmesidir. Ordu şehri son yapılan AK Parti mitingi ve bugün gerçekleşen bağış kampanyası ile Başbakan ve cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a sevgisini ve desteğini göstermiştir. Sayın başkanımızı bu yolda yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz."

Banka görevlileri tarafından alınan yardımlar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bağış hesabına yatırıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber