Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Temmuz 2014 - 10:03 Yorum: 0

Cumhurbaşkanlığı seçimine doğru

Giresun'da çeşitli sivil toplum kuruluşları tarafından Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a destek için "Erdoğan Gönüllüleri Giresun Milli İdare Platformu" kuruldu

Cumhurbaşkanlığı seçimine doğru

GİRESUN (AA) - Giresun'da 40 sivil toplum kuruluşunca  Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a destek için "Erdoğan Gönüllüleri Giresun Milli İdare Platformu" kurulduğu bildirildi.

Bir resturantta iftar yemeğinde biraraya gelen platform üyeleri, 10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a destek olacaklarını kamuoyuyla paylaştı.  

Platform başkanı Sabri Öztürk, yaptığı konuşmada, Türkiye'de ilk kez Cumhurbaşkanı'nın halk tarafından seçileceğini, böyle bir sürece kayıtsız kalamayaraksivil toplum örgütleri olarak Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a destek olma adına platformu kurduklarını söyledi.

Platform üyelerinin  Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'a destek olacaklarını, Thalkında gereken desteği vermesi gerektiğini ifade eden  Öztürk,"İlk kez millet iradesinin ortaya konulacağı bir Cumhurbaşkanlığı seçimi yaşanacak. Milli irade ortaya konularak Cumhurbaşkanı'nı seçimi yapılacak. Biz, Erdoğan Gönülleri Giresun Milli İdare Platformu' olarak  milli iradeye sahip çıkacağız. O nedenle Türk halkının umudu, milletin adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekliyoruz. Türk halkından da desteklemesini istiyoruz" dedi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber