Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 31 Temmuz 2014 - 19:03 Yorum: 0

Cumhurbaşkanlığı seçimine doğru

Alperen Ocakları Bingöl İl Başkanı Bürkek, BBP'nin cumhurbaşkanı adayı İhsanoğlu'nu destekleme kararını tanımadıklarını ve cumhurbaşkanlığı seçiminde tarafsız olacaklarını bildirdi

Cumhurbaşkanlığı seçimine doğru

BİNGÖL (AA) - Alperen Ocakları Bingöl İl Başkanı Mehmet Bürkek, Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nu destekleme kararını tanımadıklarını ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde tarafsız olacaklarını bildirdi.

Bürkek, düzenlediği basın toplantısında, Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Desteci'nin istişaresiz olarak CHP ve MHP'nin cumhurbaşkanı adayı İhsanoğlu'nu destekleme kararını tanımadıklarını söyledi.

Desteci'nin partinin başında olduğu sürece de bağımsız hareket edeceklerini dile getiren Bürkek, "BBP Genel Başkanı Desteci tarafından alınan karardan dolayı görevlerinden ayrılan ve dik duruşlarını sergileyen Alperen Ocakları Genel Başkanımız Serkan Tüzün ve diğer dava arkadaşlarımızın her zaman yanımızda olacaklarını bize bildirdiler" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber