Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 01 Ağustos 2014 - 14:38 Yorum: 0

Cumhurbaşkanlığı seçimine doğru

KARS (AA) - Kars'ta, Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş için seçim irtibat bürosu açıldı.Faik Bey Caddesi'nde açılan bürosunun açılışında konuşan Halkların Demokratik Partisi (HDP)...

Cumhurbaşkanlığı seçimine doğru

KARS (AA) - Kars'ta, Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş için seçim irtibat bürosu açıldı.

Faik Bey Caddesi'nde açılan bürosunun açılışında konuşan Halkların Demokratik Partisi (HDP) İl Eş Başkanı Ayhan Gezici, Türkiye'nin siyasi bir dönemecin eşiğine geldiğini belirterek, 10 Ağustos'ta Cumhurbaşkanı seçiminin yapılacağını söyledi.

Ortadoğu'da kan aktığını, Rojava'da ve Filistin'de insanların yok edildiğini, buralarda katledilenin insanlık olduğunu belirten Gezici, "Şimdiye kadar devam eden ön yargıları, yanlış izlenimleri, manüpilasyonları bir tarafa bırakarak halklar arasında yeni bir yaşam kurmanın günüdür" dedi.

Gezici'nin konuşmasının ardından seçim bürosunun açılışı vatandaşların katılımıyla yapıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber