Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Temmuz 2014 - 23:33 Yorum: 0

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine doğru

Aydın Milli İrade Platformu, Başbakan Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı adaylığına destek vereceklerini açıkladı

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine doğru

AYDIN (AA) - Aydın Mili İrade Platformu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı adaylığına destek vereceklerini açıkladı.

Platform, Adnan Menderes Üniversitesi'ndeki bir işletmede sivil toplum örgütü ve platform üyelerine iftar yemeği verdi.

Platform sözcüsü Mücahit Çalışkan, cumhurbaşkanının halk tarafından seçilmesinin önemine dikkati çekti.

Çalışkan, şunları kaydetti:

"Bizler, Türkiye'nin siyasi, ekonomik, kültürel ve toplumsal açıdan bugün ulaştığı seviyeye bakarak, geçmişte yaşadığımız sıkıntı ve baskıları, devletin karşı karşıya kaldığı küresel operasyonları, millet devlet arasında çıkarılan çatışmaları ve bunları çıkaranları unutmadık, unutmayacağız. Bu gerçekler ışında 12. cumhurbaşkanlığı seçiminde platform olarak Türkiye'nin bu dönüşüm hikayesine, reformist sürecine, özgürleşme ve demokratikleşme iradesine öncülük eden, siyasi hareket liderliği yapan dünya mazlumlarının sesi ve nefesi milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğiz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber