Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Ağustos 2014 - 14:53 Yorum: 0

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine doğru

ADIYAMAN (AA) - AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, huzur ve barışın devamı için vatandaşların Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermesi gerektiğini...

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine doğru

ADIYAMAN (AA) - AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, huzur ve barışın devamı için vatandaşların Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermesi gerektiğini söyledi.

Yetiş, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Kahta'da vatandaşlarla bir araya geldi.

Yetiş, burada yaptığı konuşmada, Güneydoğu Bölgesindeki terör sorununun sona ermesi için Türkiye'nin daha güçlenmesi gerektiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı seçiminin Türkiye'nin daha güçlü olması için bir fırsat olduğunu ifade eden Yetiş, "Bu önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimi sadece Adıyaman’ın veya Türkiye'nin meselesi değildir. Bu bir dünya meselesidir. Her gün yüzlerce Müslüman katledilmekte. Herkes bunu izliyor sadece Türkiye sesini yükselterek tepki gösteriyor. Bunun için Cumhurbaşkanlığı seçimi dünya meseledir" dedi.

AK Parti karşıtlarının Başbakan Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçilmesini engellemek için var güçleriyle çalıştığını ileri süren Yetiş, şunları kaydetti:

Türkiye içerisinde gezi zihniyeti olarak bilinen grupların Başbakan Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı seçtirmemek için tüm güçleri ile çalıştığını fakat muzaffer olacak olanın yine Başbakan Erdoğan olacaktır. Biz halkımızla bu kutlu davaya inandık. Mazlumların yükselen sesi olduk. Zalim İsrail ve diğer ülkelerin mazlum halka kan kusturmasına seyirci kalmadık. Şimdi CHP, MHP ve diğer dost görünen fakat gerçek yüzlerini gizleyenlerin ittifakları sonuç vermeyecektir. Halkımız artık eskisi  gibi boyun eğmemektedir. Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde onlar yine mağlubiyetlerini yaşacaklardır. 10 Ağustos bizim ve tüm halkın bayramı olacaktır. Şimdiden mübarek olsun."

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber