Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Mart 2015 - 15:18 Yorum: 0

Cumhuriyet Başsavcısı Akın'dan Rektör Acar'a ziyaret

AKSARAY (AA) - Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Akın, Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar’ı ziyaret etti.Akın, ziyarette yaptığı açıklamada, Aksaray'a yeni...

Cumhuriyet Başsavcısı Akın'dan Rektör Acar'a ziyaret

AKSARAY (AA) - Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Akın, Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar’ı ziyaret etti.

Akın, ziyarette yaptığı açıklamada, Aksaray'a yeni atanmasından dolayı ziyaretler gerçekleştirdiğini söyledi.

ASÜ’nün çok önemli bir değer olduğunu aktaran Akın, "ASÜ, henüz genç bir üniversite olmasına rağmen son derece hızlı bir şekilde büyüyor.  Bu noktada sayın rektörümüze teşekkür ediyorum. Bizlerde şehrin tüm dinamikleriyle işbirliği içinde çalışacağız." diye konuştu.

Rektör Acar ise ASÜ olarak amaçlarının en iyi şekilde Aksaray’a hizmet etmek olduğunu belirterek, ziyaretten dolayı Akın'a teşekkür etti. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber