Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Ekim 2016 - 10:14 Yorum: 0

Cumhuriyet Başsavcısı Bilgili ve Ceza İnfaz Kurum Müdürü Şen’den Başkan Yaman’a ziyaret

Bilecik Cumhuriyet Başsavcısı Metin Bilgili, Bilecik M Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurum Müdürü Mustafa Şen ile birlikte Bayırköy Belde Belediye...

Cumhuriyet Başsavcısı Bilgili ve Ceza İnfaz Kurum Müdürü Şen’den Başkan Yaman’a ziyaret

Bilecik Cumhuriyet Başsavcısı Metin Bilgili, Bilecik M Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurum Müdürü Mustafa Şen ile birlikte Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman'ı ziyaret etti.

Ziyaret, Bilecik'te yaklaşık 4 yıldır görevini sürdüren Mustafa Şen'in, Hatay Merkez Açık Ceza İnfaz Kurumuna tayininin çıkması dolayısıyla vedası kapsamında gerçekleşti. Belediye Başkanı Mustafa Yaman, iyi bir yönetici, dost ve ağabey dediği Şen'in, Bilecik'ten ayrılacak olmasına üzüldüğünü belirtip Şen'in yeni görev yerlerinde de başarılı işlere imza atacağını dile getirdi ve hayırlı olması temennisinde bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber