Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Ekim 2016 - 15:28 Yorum: 0

Cumhuriyet coşkusu Edirne’de yaşanacak

Edirne Belediyesi tarafından düzenlenecek etkinliklerle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlanacak.

Cumhuriyet coşkusu Edirne’de yaşanacak

Edirne Belediyesi tarafından düzenlenecek etkinliklerle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlanacak.

29 Ekim 2016 Cumartesi Günü, saat 10.00'da Talatpaşa Caddesi'nde Vali Günay Özdemir, Garnizon Komutanı Salim Afgün, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Edirne Halkı'nın katılımı ile başlayacak olan resmi törenler, saat 13.00'da Atatürk Anıtı Önünde çelenk sunma töreni ile son bulacak.

Belediye coşku katacak

Edirne Belediyesi'nin organize ettiği etkinlikler, 28 Ekim 2016 Cuma Günü Saraçlar Caddesi'nde saat 20.00'de gerçekleştirilecek "Cumhuriyet Konseri'yle başlayacak, 29 Ekim Cumartesi Günü saat 19.00'da "29 Ekim Cumhuriyet Yürüyüşü" ile son bulacak.

Cumhuriyet Konseri'nde Edirneli sanatçı Nesil ve ünlü ses sanatçısı Ziynet Sali sahne alarak, söyledikleri şarkılarla bayram coşkusu yaşatacaklar. 29 Ekim Cumartesi Günü saat 19.00'da Mimar Sinan Spor Salonu önünden başlayacak olan 29 Ekim Cumhuriyet Yürüyüşü, Atatürk Anıtı'na kadar devam edecek.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 93. yıl dönümünün Edirne'de dolu dolu yaşanacağını ifade eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Edirneliler, Atatürkçüdür. Edirneliler, Cumhuriyetine her daim sahip çıkmıştır. Edirne Belediyesi olarak, Edirneli vatandaşlarımızın Cumhuriyet Coşkusuna ortak olarak, halkımızla birlikte dopdolu bir Cumhuriyet Bayramı kutlayacağız" diye konuştu.

Başkan Recep Gürkan, tüm Edirne halkını 28 Ekim akşamı düzenlenecek Cumhuriyet Konseri "ne ve 29 Ekim Cumhuriyet Yürüyüşü'ne davet etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber