Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Ekim 2014 - 15:08 Yorum: 0

Cumhuriyet kros yarışmaları yapıldı

TUNCELİ (AA) - Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında cumhuriyet kros yarışmaları düzenlendi.Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şefik Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarışmaların...

Cumhuriyet kros yarışmaları yapıldı

TUNCELİ (AA) - Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında cumhuriyet kros yarışmaları düzenlendi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şefik Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarışmaların Tunceli merkez ve ilçelerinden 150 sporcunun katılımıyla tamamlandığını belirtti.

Yarışmaların son derece çekişmeli ve sportmence tamamlandığını ifade eden Kara, “Yarışmalarımızı Atatürk Spor Salonu yanındaki koşu parkurunda küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde bay ve bayan kategorilerinde düzenledik. İlgi ve mücadele bizleri mutlu etti. Yarışmalar sonucunda derece yapan 18 sporcumuza ödüllerini 29 Ekim'deki tören programında vereceğiz” dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber